24 augustus 2017

Netwerk en systeembeheer

Netwerk en systeembeheerUw bedrijf is afhankelijk van goed werkende systemen en van een solide internetverbinding. Om te zorgen dat alles gestroomlijnd blijft functioneren, is netwerk en systeembeheer nodig. Krens ICT Beheer zorgt ervoor dat het beheer van systemen en netwerken goed is geregeld. Het maakt daarbij niet uit hoe groot uw bedrijf is. Wij zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het gebied van updates, software, producten en patches. Dit is ook noodzakelijk, want binnen de ICT volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Wij zorgen er daarom voor dat wij te allen tijde volledig up to date zijn en u snel en deskundig van advies en ondersteuning kunnen voorzien.

Wat doet Krens ICT Beheer?

Wellicht vraagt u zich af wat voor soort activiteiten nou concreet onder netwerk- en systeembeheer vallen. U kunt hierbij denken aan het installeren en updaten van software, het installeren van patches, het maken van back-ups, de implementatie van antivirussoftware en firewalls en onderhoud aan de server. Krens ICT Beheer kan u hierbij heel flexibel ondersteunen. U kunt het netwerk en systeembeheer op reguliere basis aan ons uitbesteden, maar u kunt ook ad hoc onze hulp inschakelen. Desgewenst kunnen we ook beschikbaar zijn voor vragen van uw medewerkers. Op deze manier zijn wij ook een telefonische of online helpdesk.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat Krens ICT Beheer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen of per e-mail. Naast systeem- en netwerkbeheer kunt u bij ons ook terecht voor werkplekbeheer en webdesign.