24 augustus 2017

Netwerkbeheerder

NetwerkbeheerderVeel bedrijven kunnen niet meer zonder een goed functionerend netwerk. Een netwerkbeheerder kan ervoor zorgen dat het netwerk op orde blijft. Krens ICT Beheer heeft vele jaren ervaring in huis als netwerkbeheerder en kan u voorzien van deskundig en flexibel netwerk- en systeembeheer. Het maakt daarbij niet uit of u een groot bedrijf heeft of een eenmanszaak, wij helpen u graag verder. Krens ICT Beheer is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere software en updates. Zo kunnen we u als netwerkbeheerder altijd van het beste advies en de beste dienstverlening voorzien.

Wat valt onder netwerk- en systeembeheer?

Wat doet een netwerkbeheerder allemaal? Onder netwerk- en systeembeheer vallen een heleboel belangrijke taken. Denk bijvoorbeeld aan het installeren en updaten van software, maar ook het beschermen van gegevens door het maken van back-ups en het installeren van veiliger antivirussoftware en firewalls. Wij kunnen u het gehele ICT-beheer uit handen nemen. Dit kunnen wij zowel op reguliere basis als ad hoc doen. Ook kunnen we fungeren als helpdesk voor uw medewerkers, per telefoon of online. Echt een fullservice netwerkbeheerder dus.

Contact opnemen

Krens ICT Beheer kan niet alleen optreden als netwerkbeheerder, we bieden ook andere diensten. Zo bieden we werkplekbeheer, om uw medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren bij het uitvoeren van hun werk. Daarnaast creƫren wij professionele websites met uitgebreide faciliteiten. Wilt u ons inhuren als netwerkbeheerder of juist als website designer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch via 06 420 868 79 of stuur een mail naar r.krens@krensictbeheer.nl.