24 augustus 2017

Website designer

Website designerEen bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder goede website. Om verzekerd te zijn van een goed ontwerp is het verstandig om een professionele website designer in te huren. Krens ICT Beheer kan voor u een sterke website ontwerpen en ontwikkelen, die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Aan de website kunnen we diverse functionaliteiten toevoegen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan formulieren, een blog, een chatfunctie en zoekfuncties. We stemmen met u af wat u nodig heeft en kunnen u hierin uiteraard ook adviseren.

Alles op maat

Als website designer kunnen we flexibel werken. We kunnen onze samenwerking zo insteken als u dat wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om het contentbeheer aan ons uit te besteden, maar u kunt dit ook zelf oppakken. Krens ICT Beheer werkt met eenvoudige en gebruiksvriendelijke CMS-systemen, zodat u snel kunt leren om hiermee te werken. U kunt de gewenste content zelf aanleveren, maar wij kunnen hiervoor ook een van onze contacten inzetten. Deze kunnen zowel tekst als beeldmateriaal van topkwaliteit aanleveren. Zo weet u zeker dat u een mooie, sterke en gebruiksvriendelijk website zult hebben.

Meer weten?

Krens ICT Beheer is meer dan alleen een uitstekende website designer. We kunnen ook werkplekbeheer en netwerk- en systeembeheer verzorgen om uw medewerkers maximaal te faciliteren bij hun werk. Dit doen wij voor zowel grote als kleine bedrijven. We zijn altijd snel, flexibel en deskundig. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of per e-mail. We helpen u graag bij al uw vragen omtrent ICT-beheer.