24 augustus 2017

Werkplekbeheer

WerkplekbeheerBedrijven zijn steeds vaker afhankelijk van computers, internet en verwante apparatuur. Om goed te kunnen blijven werken is werkplekbeheer nodig. Onder werkplekbeheer wordt het inrichten, beheren en monitoren van werkplekken verstaan. Dit kan deels op afstand gebeuren, maar ook op locatie wordt ondersteuning geboden. Krens ICT Beheer kan het complete pakket van werkplekbeheer bieden. Om prettig en efficiƫnt te kunnen werken hebben medewerkers een aantal zaken nodig: een goed bureau, een snelle, goed werkende computer, een snelle internetverbinding die zonder onderbrekingen werkt, de juiste software en eenvoudig te bedienen printers. Het werkplekbeheer van Krens ICT Beheer omvat al dit soort zaken.

Advies en implementatie

Heeft u advies nodig? Of tools en software die uw medewerkers optimaal kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden? Wij kunnen u adviseren over wat u nodig hebt en de software en tools implementeren. U kunt hierbij denken aan de installatie van applicaties, het aansluiten van printers en het inrichten van servers. Ook dit valt onder werkplekbeheer. Zelfs de helpdeskfunctie kunt u uitbesteden. Krens ICT Beheer levert echt alles op het gebied van werkplekbeheer.

Overige diensten en contact

Krens ICT Beheer is flexibel, deskundig en betrouwbaar. Naast werkplekbeheer kunt u bij ons ook terecht voor webdesign en netwerk- en systeembeheer. Omdat het erg belangrijk is dat uw bedrijf altijd online en bereikbaar is, zijn wij niet alleen overdag, maar ook in de avonduren beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.