17 mei 2017

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Krens ICT Beheer is een klein en flexibele dienstverlener als het gaat om ICT. Snel inzetbaar, betrouwbaar en deskundig. Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer afhankelijk bent van telefonie en ICT-voorzieningen. U kunt zich niet permitteren dat uw bedrijf offline is of telefonisch onbereikbaar. U wilt snel geholpen worden en als het moet zelfs in de avonduren. Voor Krens ICT Beheer is dat geen enkel probleem. U moet immers tijdens kantooruren weer operationeel zijn.

Hoe werken wij?
Tijdens een kennismaking maken wij een korte scan van uw kantoorsituatie: de systemen waarmee u werkt, de hard- en software en uw interne processen. Zo weten wij hoe en waarmee u werkt. Op basis daarvan maken wij afspraken met u over vervanging, onderhoud en beheer, incidentmanagement of ander wensen die u heeft. Maar ook als wij slechts incidenteel iets voor u kunnen doen, is dat mogelijk. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we snel inspringen op de ICT-problemen: of het nou om uw printer gaat, uw internetsite of om uw kantoornetwerk. Wij zijn er als u ons nodig heeft. Of dat nu op urenbasis of op afroepbasis is: daar komen we wel uit.

Voor wie werken wij?
Krens ICT Beheer is er voor de kleine en de grote onderneming. Of u nu een ZZP-er bent met een stand alone PC of een bedrijf met 50 mensen en een groot ICT-netwerk, dat is voor ons niet relevant. Wij werken voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar flexibele en deskundige hulp en met wie we bij voorkeur een langdurige relatie kunnen aangaan. Wij werken voor klanten die alleen telefonie van ons afnemen, maar ook voor bedrijven die hun hele ICT-beheer uit handen willen geven. Wij werken leveranciersonafhankelijk en hebben geen enkel commercieel belang bij welke leverancier dan ook.

Over Raymond Krens
Raymond Krens is meer dan 17 jaar werkzaam geweest als netwerkbeheerder en ICT-specialist bij grote ondernemingen. Hij kent als geen ander de vraagstukken op het gebied van netwerkbeheer, informatiebeveiliging en kantoorautomatisering. Ook heeft hij ruime ervaring op telefonie-gebied. Hij werkt met specialisten die kunnen worden ingeschakeld als het om specifieke wensen of maatwerk gaat. Raymond weet dat niet iedereen een ICT-specialist kan zijn en handelt daar ook naar. Hij geeft veel informatie en uitleg.